PERHATIAN! Blog “Simple” berusia 4 tahun ini telah membantu sekurang-kurangnya 40,000 pembaca dalam permasalahan Pendidikan, Tips Blogging, dan Review Produk Personal!

Sebagai penghargaan, baca contengan ringkas saya… ada BONUS (bernilai RM47) di akhir contengan ini..

Siapakah yang menulis ini?

Selamat datang, Nama saya Muaz Faris… pemilik SAH blog Muazfaris.com yang telah berusia 10 tahun. Saya merupakan seorang Blogger Separuh Masa sejak 2011.

Tiada apa yang menarik dalam tulisan blog saya.. tapi setiap kali saya berjumpa kawan diluar, mereka akan tegur dan kata “EH!, ni yang pemilik blog Muazfaris.com tu ke..??!!”

Saya.. “ERKK!”

Sekarang saya lebih terbuka untuk membantu lebih ramai blogger dan Internet Marketer di luar sana, baru baru ini saya menerima jemputan untuk membantu lebih 10 pemilik bisnes yang mahu melonjakkan lagi bisnes mereka di Blog.

Tiada apa yang seronok melainkan melihat mereka seronok dan boleh “JALAN TERUS” tanpa langgar dinding lagi. Ini sebahagian Respon yang mereka kongsikan setelah sertai kelas SEO baru baru ini.

Terima kasih kerana sudi bertandang ke laman istimewa ini..

Saya bercadang untuk membuka jualan Panduan terbaru saya, saya namakan “Panduan Asas WordPress SEO”, anda akan lihat tidak lama lagi di pasaran dengan harga tidak kurang RM47.

SEBENTAR..

Mahu PERCUMA..? Saya merasakan anda cukup istimewa pada hari ini. Sebelum jualan dibuka, saya mahu berikan PERCUMA sahaja.

YA! Percuma untuk hari ini. Anda adalah yang terakhir bakal mendapatkan “salinan” panduan 100% Original ini.

Ada emel? Tolong maklumkan pada saya segera dibawah. Saya mahu tahu, emel anda yang mana satu perlu saya hantarkan Panduan Asas WordPress SEO ini. (tolong jangan letak emel palsu pulak…!) 🙂

Sila isikan nama panggilan dan emel aktif anda dibawah, kemudian PICIT butang Muat turun sekarang »

Ikhlas,

PS. Terima kasih kerana sudi turun di sini. Apa apa pun, saya gembira bersua dengan anda. Semoga kita dapat lagi bersua di kemudian hari, tolong jangan lupa untuk berkunjung lagi.. 🙂

PSS. Salinan Panduan saya sangat limited, tolong dapatkan sekarang sebelum ditutup ya! Takut anda menyesal pula nanti pada esok hari..

Nota Kaki: Perkongsian terkini di Blog Doktor Pemasaran.